Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Стефан Янев: Работим на пълни обороти, всичко е под контрол

Служебният кабинет обсъжда перспективите за социално подпомагане, наложените заради пандемията мерки и плана за ваксинация

Стефан Янев: Работим на пълни обороти, всичко е под контрол

Снимка: БГНЕС

"Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Очаквайте информация - навременна, честна и открита, по всяко едно време, защото ще работим в полза на обществото съвсем открито". Това каза служебният премиер Стефан Янев на първото официално заседание на служебното правителство.

Още по темата

Янев помоли за седмица толеранс, в която колегите му да могат да се запознаят с настоящата картина, която след това ще бъде представена пред медиите и обществото. И напомни мотото на служебния кабинет - прозрачност, професионализъм и почтеност.

Стефан Янев анонсира, че днес правителството ще разгледа позиции на кабинета за предстоящи участия в заседания в европейски формат другата седмица. Ще бъдат обсъждани също перспективите за социално подпомагане и наложените заради пандемията мерки, както и плана за ваксинация.

Стефан Янев опроверга публикации в медиите, че транспортният министър Георги Тодоров е дал положителен резултат за коронавирус. От лабораторията са направили грешка и са поднесли извинение.

По статията работиха: Евгения Маринова, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Икономика и политика
БХРА: Държавата закъснява с действията в подкрепа на летния сезон